Dallmayr kava geriausia

Dallmayr kava geriausia

Toks jausmas, kad Dallmayr kava yra geriausia Lietuvoje
Kava – viena iš pelningiausių pasaulio verslo sričių. Tai gėrimas, kuris mums asocijuojasi su budrumu, aromatu ir puikiu skoniu. Viena iš perkamiausių yra Dallmayr kava. Ja mėgaujasi milijonai žmonių visame pasaulyje.
Ar žinote koks svarbus kavos aromatas? Kuo jis sodresnis, tuo geresnė kava. Aromatas priklauso nuo pupelių skrudinimo. Jis susideda iš dviejų etapų, kurie labai svarbūs kokybei. Tai kavos pupelių džiovinimas ir skrudinimas. Džiovinant pupelės praranda drėgmę ir keičia dydį. Spalva tampa geltonai žalia, o vėliau skrudinant – ruda. Skrudinant pasirenkamas lygis. Nuo jo priklauso skonis ir aromatas. Įdomu tai, kad žalios kavos pupelės neturi kavos gėrimui įprasto aromato.
Nuo skrudinimo priklauso labai daug kas. Daugelis kavos gamintojų stengiasi tai atlikti kuo kokybiškiau. Net kelios sekundės gali lemti blogą ar gerą kavos gėrimo aromatą, todėl tiek daug dėmesio skiriama būtent pupelių skrudinimui aukštoje temperatūroje. Vyrauja klaidinga nuomonė, kad visi kavos gamintojai turi vienodas skrudinimo technologijas. Tuomet ir kavos gėrimas būtų beveik vienodas. Kiekvienas iš jų pasirenka jiems priimtiną lygį.
Daugelis kavos mėgėjų turi savo mėgstamą gėrimą, pavyzdžiui, Dallmayr kava. Tas pats yra ir su skrudinimu. Neįmanoma pasakyti kaip skrudintos kavos pupelės yra pačios aromatingiausios. Kiekvieno skonis skiriasi. Renkantis ką pirkti galima išskirti pagrindinius pupelių skrudinimo lygius: šviesi, vidutinė, vidutinė – tamsi ir tamsi. Ieškantys švelnaus aromato ir skonio renkasi šviesiai skrudintas kavos pupeles. Jų paviršius nėra padengtas aliejumi. Tie, kurie nori šiek tiek stipresnio skonio, gali rinktis vidutinio skrudinimo pupeles. Jų paviršius taip pat nėra riebus nuo aliejaus. Tokia kava labai populiari Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Jacobs kava kaina taip pat neatsilieka nuo minėtos kavos, todėl pirkdami didelį jos kiekį galėsite ne tik sutaupyti, bet ir mėgautis ja ilgą laiką.
Ne visi teikia pirmenybę švelniai kavai. Daugelis mėgsta stipresnį skonį ir kvapą. Europoje įprasta gerti vidutiniškai – tamsiai skrudintų kavos pupelių gėrimus. Jų paviršius padengtas aliejumi. Juntamas karčiai saldus prieskonis. Daugelis žino, kad norint stiprios kavos reikia užsisakyti Espresso. Toks gėrimas gaminamas iš tamsiai skrudintų kavos pupelių. Jos yra aliejuotos. Jei nemėgstate karčios kavos, tai verta atkreipti dėmesį į tai, kad pupelės būtų kuo tamsiau skrudintos. Taip pat svarbu, kad jos nebūtų sudegintos, nes tuomet apie gardų skonį ir aromatą tektų pamiršti.
Kava yra nuostabus gėrimas. Jis suteikia mums jėgų, budrumo ir pozityvių minčių. Jo dieviškas aromatas ir skonis pakerėjo milijonus žmonių visame pasaulyje. Svarbu atrasti savo mėgstamą kavos pupelių rūšį ir mėgautis jos teikiamais malonumais.

Kava.